Detaljer
Detaljer
Destilleret og lagret i Panama Denne rom er et udtryk for de ædleste caribiske romtraditioner nedarvet gennem generationer af Masters Cantineiros – de caribiske mester destillatører, som oprindeligt startede romproduktion op på Cuba. Denne exceptionelle Panama rom er lagret på de bedste bourbontønder i Mellemamerikas tropiske klima. Rommen er destilleret på traditionelle kolonne kobber stills, som skaber lette, elegante og saftige rommer. De frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses hvorefter sukkerrørsjuicen udvindes. Denne sukkerrørsjuice varmes forsigtigt op bliver til melasse. Fermenteringen af melassen er kort, hvilket giver et blødt og lyst og frugtfuldt destillat. Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres herefter langsomt efter traditionelle metoder.
Yderligere information
| Type: | Rom |
| Land: | Panama |
| Område: | Nej |
| Størrelse i CL: | 70 |
| Årgang: | 1979 |
| Druesorter: | Nej |
| Alkohol %: | 40 |
| Lagret på egefad: | Nej |
| Drikketemperatur: | Nej |
| Holdbarhed: | 16-18 |