Duft og smagsnoter: Med Bocca di Lupo i glasset får du en dybrød og kraftig vin, med stor kompleksitet og noter af krydderier, mynte, egetræ, blæk, marmelade, svesker og kirsebær. Smagen er magtfuld og blød med flot struktur og en fantastisk balance, elegance og stor eftersmag.
Serveringsforslag: Serveres til festmiddage med vildt, lam, oksekød, simreretter med indkogte saucer eller modne oste.
Anmendelser:
17,5/20 point, Forlaget-smag.dk; "Ulvens mund hedder den ordret. Det betyder også en ulvegrav, og sådan smager den ikke. Den smager som vulkansk lakrids! Potent, eksplosivt, charmerende og saftigt, hvor Aglianico får lov til at udfolde sit udfordrende mix af robust druesødme og tør bærsmag. Koket – og alligevel solid – og meget personlig. Herlig, udfordrende madvin."
★★★★★ i Ekstra Bladet; "Vin på druen aglianico fra Puglien. En tør tanninrig vin med kirsebær, brombær, læder, kamfer og vanilje. Kaldes også syditaliens nebbiolo hvilket man forstår. Stadig en hel del rå tanniner men spændende vin med en lang tør eftersmag og pæn syre. Meget atypisk hvad man ellers støder på fra Puglien.