Med 15 hektar placeret på de sydvendte skråninger ned mod Loire floden, hører Domaine de Dagueneau blandt de vigtige producenter i Loire. Ikke mindst når det gælder kvalitet har Serge Dagueneau formået at skabe sig et navn. Og hemmeligheden? Der er ingen. Kun respekt for naturen, skånsomme metoder og en masse hårdt arbejde både med vinstokkene og i kælderen. Serge gærer i tanke af rustfrit stål for at kunne kontrollere temperaturen på de optimale 18 grader. Lagringen varer minimum 10 måneder, og giver vinen mulighed for at hente yderligere fylde og dimension fra "le lie".
Serge Dagueneau's Pouilly Fumé er med sin dybe, nuancerede duft og fyldige, nuancerede smag af solmodne Sauvignon druer blandt de allerbedste. Blandt andet blev den en klar vinder foran alle de andre topnavne i en af vores egne interne blindsmagninger.
Serveringsforslag: Nyd den rimeligt ung (2-4 år) og især til skaldyr,rødtunge, pighvar, lyst fjerkræ eller frisk gedeost på lunt flute.