- Produktbeskrivelse
Detaljer
Coloma rom har en lang og besværlig historie bag sig. Constain familien skabte i 1959 mærket da de overtog en lille virksomhed i det centrale Colombia. I starten blev der udelukkende produceret kaffe, men et par år senere begyndte produktionen af kaffelikør – en kaffelikør som i dag er den mest kendte i Colombia.
Colombiansk lovgivning tillod dog ikke private at producere rom og den daværende ejer Don Alberto Constain Medina startede derfor et romdestilleri i Ecuador. I 2000 fik Coloma som det første private destilleri tilladelse til at producere rom i Colombia og produktionen startede derfor under ledelse af Don Albertos søn Alberto. Han fik hjælp til relanceringen af de kendte master blendere Sandra Reategui og Judith Ramirez.
Type: Mørk Rom Land: Columbia Område: Størrelse i CL: 70 Årgang: NV Alkohol %: 40 % Lagret på egefad: Ja i 15 år på amerikanske bourbonfade Drikketemperatur: 16-18 grader - Bedømmelser
